nl❄︎ | HappyCooler

Premium Coolers voor de beste prijs.


KLEUR

Er is een mat en een glanzende afwerking. De mat finish is een echte blikvanger en straalt luxe uit. Glans straalt meer een casual gevoel uit. Een glanzende finish is ook erg mooi en is zeker populair. Het is maar net waar uw voorkeur ligt. Voor gedetailleerde foto's zie Onze Coolers. 

BESCHERMHOES

Het zou natuurlijk zonde zijn als de HappyCooler zou beschadigen. Ook is het fijn om de HappyCooler buiten kwijt te kunnen. Met onze beschermhoes kan dat zonder problemen. Niet alleen biedt de HappyHoes bescherming maar het staat ook erg strak wanneer je de HappyCooler even niet gebruikt. Deze hoes is te vinden onder Onze Coolers.

HANDIG

Er bestaat geen andere cooler die handiger te gebruiken is dan de HappyCooler. Door middel van de wieltjes is de HappyCooler makkelijk te verplaatsen. Met het slot op de wieltjes staat de HappyCooler stevig. Zonder enkele moeite kunt u een flesje openen met de flesopener en dopvanger geplaatst aan de zijkant van de cooler. Voor gedetaileerde foto's zie Onze Coolers.

INHOUD

Qua volume is er geen sprake van gebrek! Er passen met gemak 2 kratten bier, tientallen flessen wijn, of liters aan frisdrank in. U kunt gebruik maken van ijsblokjes of koelelementen. Aan de achterkant is een kleine stop die open gedraaid kan worden voor het afvoeren van gesmolten ijs en of andere vloeistoffen. Voor gedetaileerde foto's kunt u terecht bij Onze Coolers.